Saltea Bamboo 3 zone Dormeo : Review si Pareri

Bamboo 3 zone Dormeo este o saltea confortabila care va poate ajuta sa va bucurati de un somn odihnitor. Ofera o buna sustinere intregului corp si va permite sa va relaxati complet. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti imediat in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Salteaua Bamboo 3 zone Dormeo este prevazuta cu un nucleu cu grosimea de 16 cm si este realizata din spuma Ecocell avand o structura flexibila care se adapteaza nevoilor corpului. Ofera un bun suport coloanei vertebrale ameliorand astfel chiar si durerile.

Bambusul este un material foarte versatil, sustenabil, hipoalergenic si biodegradabil. Acesta are capacitatea de a absorbi umezeala si de a regla in mod natural temperatura. In final, salteaua ofera un mediu mai racoros, uscat si sanatos, pentru un somn odihnitor.

Mai mult decat atat, prezinta sistemul AirX care consta intr-o plasa ce permite aerului sa patrunda eficient in interiorul saltelei. In plus, husa poate fi detasata si spalata direct in masina de spalat rufe.

Vine la pachet si cu o gama variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Verifica dimensiuni disponibile si pret actual!

Merita cumparata salteaua Bamboo 3 zone Dormeo? Concluzii si Pareri

Salteaua Bamboo 3 zone Dormeo este un model confortabil ce ofera o buna sustinere corpului putand fi o alternativa de luat in calcul. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si confirma faptul ca se odihnesc foarte bine pe suprafata saltelei. Este foarte comoda, sustine excelent corpul si amelioreaza chiar si durerile de spate. In plus, sunt incantati de faptul ca pot detasa husa usor pentru a o spala in masina de spalat rufe. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Saltea Bamboo 3 zone Dormeo

9.6

Calitate

9.6/10

Rezistenta

9.7/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Spuma Ecocell
  • Sistem AirX
  • Husa detasabila si lavabila

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.