Saltea Aspendos Unique Feeling cu plasa de arcuri hercule

Aspendos Unique Feeling este un model de saltea realizata din plasa de arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind indicat inclusiv pentru persoanele care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. In plus, este un model destul de rezistent ce are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 160 de kg de persoana.

Salteaua Aspendos Unique Feeling este realizata cu ajutorul sistemului de arcuri Hercules, ce permite o sustinere eficienta corpului si o rezistenta buna in timp. De asemenea, beneficiaza de strat dublu de feltru, primul strat fiind mai tare, iar cel de-al doilea mai moale, creand astfel o buna elasticitate si un confort sporit. Pe laterale, prezinta spuma de densitate foarte mare.

Husa produsului este tratata antibacterian si antialergic, prevenind totodata transpiratia si caldura corpului. Astfel, metine un mediu curat si tu te vei putea bucura de un somn linistit.

Intretinerea acesteia este una destul de simpla. Este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Modelul in discutie are o grosime de 32de cm si este disponibil in urmatoarele variante de dimensiuni:

Saltea Aspendos Unique Feeling cu plasa de arcuri hercule,saten 140x200x32 cm

Saltea Aspendos Unique Feeling cu plasa de arcuri hercule,saten 160x200x32 cm

Saltea Aspendos Unique Feeling cu plasa de arcuri hercule,saten 180x200x32 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest nivel este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Aspendos Unique Feeling? Concluzii & Pareri

Aspendos Unique Feeling este o saltea potrivita pentru cei care prefera modelele cu arcuri si au nevoie de o suprafata dura care sa sustina eficient corpul. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de ea, iar multi dintre ei se confruntau cu diverse afectiuni la nivelul spatelui. Au constatat o ameliorare importanta, ba chiar, in cazul unora durerile au disparut complet. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Aspendos Unique Feeling

9.5

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.3/10

Confort

9.7/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sustinere corecta a corpului
  • Husa tratata antibacterian si antiacarieni
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.