Saltea Asos Sleep Tech Avangarde – Review si Recomandari

Asos Sleep Tech Avangarde este un model de saltea prevazuta cu plasa de arcuri ce ofera un nivel de fermitate ridicat, fiind potrivita chiar si pentru persoane care sufera de diverse afectiuni la nivelul spatelui. Aceasta poate sustine o greutate foarte mare ce ajunge pana la 160 de kg de persoana.

Salteaua Asos Sleep Tech Avangarde are la baza sistem inovator de arcuri Hercules, avand un diametru de 8 cm. Dispune de strat dublu de feltru, primul strat fiind mai tare, iar cel de-al doilea mai moale, oferind elasticitate si confort ridicat. De asemenea, beneficiaza de topper ce asigura un plus de confort, dar si buna durabilitate in timp.

Totodata, acest model detine importante proprietati ortopedice, oferind astfel o sustinere corecta coloanei vertebrale, timp in care amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze complet.

Husa saltelei este realizata din tricot moale, placut la atingere ce asigura protectie impotriva acarienilor, bacteriilor si alergiilor. In plus, producatorii recomanda simpla aspirare si aerisire periodica, fara produse chimice de curatare care ar putea degrada ireversibil produsul.  Iar pentru o uzura cat mai uniforma, este recomadnata intoarcerea periodica a saltelei de pe o parte pe alta, inversand inclusiv zona superioara cu cea inferioara. Pentru a face manipularea mai usoara, a fost prevazuta cu manere speciale brodate.

Salteaua prezinta o grosime de 25 cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Asos Sleep Tech Avangarde, 90x200x25 cm

Saltea Asos Sleep Tech Avangarde, 140x200x25 cm

Saltea Asos Sleep Tech Avangarde, 160x200cm

Saltea Asos Sleep Tech Avangarde, 180x200x25 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Asos Sleep Tech Avangarde? Concluzii & Pareri

Asos Sleep Tech Avangarde este o saltea potrivita pentru cei care prefera modelele pe arcuri cu fermitate ridicata, asigurand o sustinere eficienta corpului. Cumparatorii sunt multumiti de ea sustinand ca se odihnesc foarte bine pe suprafata acesteia. Le place faptul ca sustine foarte bine corpul si ofera coloanei vertebrale o pozitie corecta, reusind sa scape astfel chiar si de dureri. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Asos Sleep Tech Avangarde

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.4/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Proprietati ortopedice
  • Tratament antibacterian, antialergic
  • Usor de intretinut
  • Poate sustine greutati mari

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.