Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel, Husa cu ioni de argint, Super Ortopedica, Anatomica – Review si Recomandari

Argentum Therapy Memory Arctic Gel este o saltea din gama celor ortopedice ca are capacitatea de a sustine o greutate de pana la 100 de kg de persoana. Este un model foarte indragit de catre cumparatori, fiind si extrem de popular, caci vanzarile pentru acest model au crescut remarcabil.

Salteaua Argentum Therapy Memory Arctic Gel a fost dezvoltata de catre cei de la Green Future in colaborare cu specialisti ortopezi, astfel, aceasta va imbina calitatile ortopedice ale spume Green Form HD cu cele termice ale spumei Green Therm Memory prevazuta cu particule reci Arctic Gel. Baza saltelei a fost realizata din spuma elastica Green Form HD prevazuta cu celulatie deschisa, avand capacitatae de a asigura o sustinere anatomica corpului pe toata durata noptii, dar mai ales, o pozitie corecta colonaei vertebrale. De asemenea, salteuaa ofera doua nivele de fermitate, in functie de partea pe care este asezata. O partea este faorte ferma fiind prevazuta cu strat de confort din fibre naturale din bumbac si o parte mai moale prevazuta cu un strat de 2 cm de spuma cu memorie cu particule racoroase Arctic Gel. Particulele de gel rece care se afla in stratul de confort cu memorie ajuta la diminuarea temperaturii crescute oferind un confort termic optim. In plus, spuma Green Form HD alaturi de stratul de Green Therm Memory au capacitatea de a preveni prograpagarea miscarilor partenerului in timpul somnului.

Acest model de saltea a fost prevazut cu o husa tratat cu ioni de argint despre care bine stim ca ajuta la eliberarea tensiunilor acumulate in timpul somnului, precum ofera si un mediu sanatos, tinand la distanta bacteriile si acarienii. In plus, ionii de argint contribuie alaturi de particulele de gel rece la confortul termic din timpul noptii.

Pentru intretinerea aceste saltele este suficienta simpla aspirare si aerisire periodica. Nu se recomanda folosirea de produse chimice de curatare pe suprafata sa fiindca ar putea degrada ireversibil produsul.

In plus, pentru ca va fi expediata in forma rulata si vidata, va fi necesar ca dupa despachetarea acesteia care va fi necesara imediat dupa ce ati primit-o, sa asteptati pana la 72 de ore pentru a reveni la dimensiunile initiale astfel incat sa poata fi folosita.

In ceea ce priveste dimensiunile acesteia, o putem gasi intr-o gama variata de modele, si anume:

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 80x190 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 80x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 90x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 120x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 140x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 160x190 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 160x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 180x200 cm

Saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel 200x200 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Argentum Therapy Memory Arctic Gel? Concluzii & Pareri

Argentum Therapy Memory Arctic Gel este o saltea foarte confortabila, ce ofera o pozitie corecta corpului in timpul somnului. Se bucura de o foarte  mare popularitate in randul cumparatorilor care sunt extrem de nemurosi, majoritatea fiind foarte multumiti de ea. Concret, acestia au declarat ca se odihnesc extrem de bine pe suprafata acesteia, iar calitatea somnului s-a imbunatatit remarcabil. De asemenea, au mai declarat ca cei care se confruntau cu probleme si dureri la nivelul spatelui au resimtit importante ameliorari sau chiar disparitia lor, in functie de situatie. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul caltiate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Argentum Therapy Memory Arctic Gel

9.5

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.6/10

Pret

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 2 nivele de fermitate
  • Tratata cu ioni de argint
  • Usor de intretinut
  • Proprietati anatomice si ortopedice

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.