Saltea American Dream Latex, 34 cm Review si Pareri

Salteaua American Dream Latex 34 cm este un model realizat din arcuri individuale ce ofera un nivel de fermitate ridicat si o sustinere optima intregului corp. Totodata, aceasta poate sustine o greutate impresionanta de pana la 140 de kg de persoana. Daca este o alternativa buna si pentru nevoile voastre ramane sa descoperiti indata.

Salteaua American Dream Latex este un model fabricat in Romania si este preavzut cu un mizer de arcuri ortopedic acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 g/mp. PEste pasla este fixata o placa din pliuretan cu densitatea de 23 kg/mc si grosimea de 3 cm. In fiecare arc sunt introduse conuri speciale ce sporesc durata de viata a saltelei. Marginile snt rigiizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm, pe tot conturul saltelei. Totodata, intre randurile de arcuri sunt introduse patru grinzi de poliuretan aplicate longitudinal, ce sporesc portanta suportului elastic. Pe partea de iarna, este aplicat un strat de lana naturala avand o densitate de 600 g/mp. In plus, pe banda laterala sunt aplicate doua aerisitoare pentru o ventilatie excelenta a saltelei.

Husa de acoperire este compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica avand o densitate de 1000 g/mp. De asemeenea, include un strat consistent de 4 cm EuroLatex. Husa exterioara este realizata din amestec de vascoza si bumbac. Include si manere laterale pentru o manipulare facila a acesteia.

Inaltimea saltelei American Dream Latex este de 34 de cm. Aceasta se gaseste intr-o gama foarte variata de dimensiuni atat pentru paturi single, cat si pentru paturi matrimoniale.

Verifica dimensiuni si pret!

Merita cumparata American Dream Latex 34 cm? Concluzii si Pareri

American Dream Latex 34 cm este o saltea fabricata din materiale de inalta calitate ce asigura o buna sustinere intregului corp. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta si confirma ca este un produs de calitate foarte buna. Se odihnesc excelent pe suprafata acesteia, sustine bine corpul si amelioreaza durerile de spate. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: American Dream Latex 34 cm

10

Calitate

10.0/10

Rezistenta

10.0/10

Confort

10.0/10

Pret

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Sustine bine corpul
  • Realizata din materiale rezistente
  • Disponibila intr-o gama foarte variata de dimensiuni

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.