Saltea Alfa pocket memory cu arcuri individuale,7zone confort, Alb – Review detaliat

Alfa pocket memory este o saltea prevazuta cu arcuri individuale ce pune la dispozitie un nivel de fermitate oferind un somn relaxant pe tot parcursul noptii. Este alegerea ideala pentru cei ce prefera modelele cu arcuri, iar ceea ce ne-a impresionat si mai mult este faptul ca poate sustine o greutate impresionanta de pana la 170 de kg de persoana.

Salteaua Alfa pocket memory ofera 7 zone de confort de confort, sustinand eficient corpul. Datorita sistemului cu arcuri individuale, acestea se pot misca independent ca raspuns la greutatea aplicata. Ofera o sustinere corecta corpului, se adapteaza greutatii, temperaturii si formei corpului. Amelioreaza punctele de presiune din zona umerilor, coatelor, genunchilor si bazinului, permitand musculaturii sa se relaxeze in totalitate. In plus, imbunatateste si circulatia sangelui.

Alfa pocket memory husaInvelisul saltelei este realizat din satin delicat, matlasat cu fibra siliconica, fiind tratat antibacterian si antialergic.

Intretinerea saltelei este foarte usoara, intrucat este suficienta doar aspirarea si aerisirea periodica. Nu se recomanda utilizarea de produse chimice de curatare pentru ca ar putea deteriora ireversibil produsul.

Grosimea saltelei este de 30 de cm si este disponibila in mai multe variante de dimensiuni:

Saltea Alfa pocket memory cu arcuri individuale, 7 zone confort,Alb, 140x200 cm

Saltea Alfa pocket memory cu arcuri individuale,7zone confort, Alb, 160x200 cm

Saltea Alfa pocket memory cu arcuri individuale, 7 zone confort,Alb, 180x200 cm

Garantia oferita de producatori pentru acest model este de 36 de luni.

Merita cumparata salteaua Alfa pocket memory? Concluzii & Pareri

Alfa pocket memory este o saltea foarte confortabila, capabila sa sustina greutati neasteptat de mari oferind o sustinere eficienta corpului. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si de modul in care se odihnesc pe suprafata acesteia, declarand ca este  intr-adevar foarte confortabila. Nivelul calitatii somnului a crescut considerabil, iar multi dintre ei sustin ca nu se mai confrunta cu dureri de spate. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Alfa pocket memory

9.6

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Confort

9.7/10

Pret

9.6/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 7 zone de confort
  • Poate sustine greutati de pana la 170 de kg de persoana
  • Tratata antibacterian si antialergic
  • Usor de intretinut

Pareri Contra

  • Nu au fost identificate

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.